Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu

Splošni pogoji


PRAVICE
Vse pravice do gradiva na spletnih straneh Treebird.eu in njenih podstraneh so pridržane. Gradiva, slike, tekste, ipd. se sme kopirati, navajati ali drugače uporabljati izključno v nekomercialne namene ter pod pogojem, da je jasno naveden tudi vir podatkov z vidno povezavo na spletno stran, le v primeru, da medij to omogoča. (http://www.treebird.eu).


OMEJITEV ODGOVORNOSTI
Vse informacije, ki jih najdete na naši spletni strani in njenih podstraneh, so informativne narave. S pregledovanjem spletne strani se uporabnik strinja, da bo informacije uporabljal po lastni presoji na lastno odgovornost. Lastniki in avtorji spletne strani ne bodo krivi za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica uporabe te strani.
VARSTVO OSEBNIH PODATKOV
Skrbno varujemo vaše podatke pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Vse podatke, pridobljene preko spletne trgovine, ponudnik uporablja le za lastno uporabo in jih varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. List RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001).


 

NAROČANJE
Nakupovanje in naročanje izdelkov v spletni trgovini je možno 24 ur na dan, vse dni v letu. Naročila spremljamo preko e-pošte. Za oddajo in sprejem naročil skrbi Pošta Slovenije, d.d.


 

DOBAVNI ROK IN NAČIN PLAČILA
Vsa naročila pošljemo po pošti, po povzetju, naslednji delovni dan, za artikle, ki so na zalogi. Za izdelke, ki jih nimamo na zalogi je dobavni rok do 15 dni po prejetem in potrjenem naročilu. V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti ali pa po telefonu.


 

POŠTNINA IN STROŠKI
Poštnino za dostavo naročenega blaga plača kupec po trenutno veljavnem ceniku Pošte Slovenije za poslovne pakete. Pošta si pri vplačilu poštne nakaznice obračuna provizijo po svojem ceniku. Provizije pošte ne krijemo! Ponudnik pridržuje pravico izbrati poljubno dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito in v skladu s ceno/stroškom pošiljanja, kot je navedeno ob naročilu. Za naročila nad 70 EUR stroške poštnine in provizije pošte plačamo mi! Stroške pakiranja in embalaže v vseh primerih plačamo mi!


 

CENE
Vse navedene cene izdelkov so v EUR. Veljavnost cene za izbrano blago ali storitve velja v trenutku oddaje naročila, t.j. na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne trgovine. Plačilo se predvidoma izvede po povzetju (poštarju oz. na pošti). Mogoče je tudi plačilo po predračunu. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.  Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca. Podjetje Arhitekturni studio DMG d.o.o. ni davčni zavezanec, zato davek na dodano vrednost (DDV) ni obračunan.
POLITIKA REKLAMACIJ IN VRAČILA BLAGA
Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopajo od kupčevega naročila. Kupec lahko blago reklamira v 8 dneh od nakupa in zahteva takojšnjo zamenjavo za enak, brezhiben artikel ali pa v zakonsko določenem roku in pod pogoji za uveljavljanje reklamacije iz naslova stvarne napake. V primeru reklamacije, lahko kupec, v skladu z zakonskimi omejitvami, zahteva zamenjavo artikla, njegovo popravilo ali vračilo kupnine. V slednjem primeru si prodajalec pridržuje pravico, da za čas, ko je kupec blago uporabljal, obračuna najemnino po veljavnem ceniku, vendar največ v znesku, za kolikor se je, v času uporabe in zaradi uporabe, artiklu zmanjšala tržna vrednost. Kupec lahko blago v reklamacijo vrne tako, da ga po vnaprejšnjem dogovoru s prodajalcem vrne po pošti. Če želiš blago vrniti na naše stroške, se moraš o tem dogovoriti z nami tako, da nam pošlješ mail, mi pa ti bomo posredovali navodila za vračilo. Drugačen način vračila na naše stroške ni možen. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo! V primeru, da je paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavni službi oziroma Pošti Slovenije. V kolikor ti je blago dostavila Pošta prineseš na najbližjo pošto v enakem stanju, kot si ga prejel (ne da bi karkoli dodal ali odstranil) ter izpolniš reklamacijski zapisnik. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času. 


 

POMEMBNO
-
Ko vračate artikel v reklamacijo ali garancijo prodajalcu Arhitekturni studio DMG d.o.o., morate priložiti kopijo računa
-
Naslov za vračilo blaga prodajalcu je Arhitekturni studio DMG d.o.o., Depala vas 89,1230 Domžale, Slovenija
-
Priporočamo, da uporabite dostavno službo, ki omogoča sledenje pošiljke ter da blago ustrezno pripravite za transport (varna embalaža).
-
Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je v naprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!

 

 

BLAGOVNA ZNAMKA
Treebird wood designs shop je blagovna znamka našega podjetja Arhitekturni studio DMG d.o.o. 

Arhitekturni studio DMG